Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

Caminada

  • Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

Ciutat: Bigues i Riells

Lloc: Plaça Miquel Bosch

De dijous 20 de gener 2022, 10:30 h a 12:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 20 de gen.
10:30 h
Finalitzat
En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que... Llegir més

En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que sortirà de la Plaça Miquel Bosch i finalitzarà a l'Església de Sant Pere i Sant Pau. Aquest tram cobreix una distància de 3,5 km i té una durada d'1:30h aproximadament.

Per qui no es quedi a la missa i vulgui realitzar la ruta complerta, es retornarà a la Plaça Miquel Bosch caminant una distància total de 4,5km.

Indicacions:

Es recomana portar calçat adequat i aigua individual.

Recordeu que l'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 637 47 95 34 de dilluns a divendres de 9h a 15h.

*Les activitats programades, així com les mesures de protecció contra la COVID-19, dependran de l'evolució de la situació sanitària. Les possibles modificacions es publicaran al lloc web de l'Ajuntament: www.biguesiriells.cat