Finalitzat

SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADIÓS ARTURO

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Coliseum

De 16-02-2022 17:15 a 16-02-2022 17:20

Categories: Teatre

Dissabte 12 de març a les 19h del pont. Teatre Coliseum de BarcelonaDe què va Adiós Arturo?Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest... Llegir més

Dissabte 12 de març a les 19h del pont. Teatre Coliseum de Barcelona

De què va Adiós Arturo?

Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest teatre que fem a la nostra vida quotidiana i que passa inadvertit com a teatre; aquest teatre que hi ha al carrer, als mercats, a la feina, a la família, amb les nostres amistats i també socialment, i on despleguem les nostres capacitats interpretatives en tota classe d’actes, “paripés”, festes, casaments, batejos, comunions i enterraments.

A partir de la mort als 101 anys d’edat del polifacètic artista internacional Arturo Cirera Mompou, el públic coneixerà la vida d’aquest escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.

No podem revelar més. El secret i la sorpresa tornen a ser els protagonistes de l’espectacle i el públic ho descobrirà en el seu moment. Això sí, “Adéu Arturo” és un cant a la vida i de com viure-la intensament, deixant en evidència totes les convencions socials que ens dificulten el poder fer-ho. Una comèdia boja, amb tocs surrealistes i que, com sempre, estarà amanida amb les coses que ens caracteritzen i a el més pur estil de La Cubana: amb participació del públic, música, sorpreses i molt d’humor.


*Inscripcions obertes del 2 al 11 de febrer

Les inscripcions estan tancades.