Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADEU ARTURO (NOVA DATA)

Música, Teatre

  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADEU ARTURO (NOVA DATA)
  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADEU ARTURO (NOVA DATA)
  • SORTIDA CULTURAL: LA CUBANA. ADEU ARTURO (NOVA DATA)

Ciutat: Barcelona

Lloc: Teatre Coliseum

De dissabte 14 de maig 2022, 19:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 14 de maig
19:00 h
Finalitzat
Dissabte 14 de maig a les 19h des del pont. Teatre Coliseum de BarcelonaDe què va Adeu Arturo?Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest... Llegir més

Dissabte 14 de maig a les 19h des del pont. Teatre Coliseum de Barcelona

De què va Adeu Arturo?

Del mateix de sempre: de teatre. D’aquest teatre que fem a la nostra vida quotidiana i que passa inadvertit com a teatre; aquest teatre que hi ha al carrer, als mercats, a la feina, a la família, amb les nostres amistats i també socialment, i on despleguem les nostres capacitats interpretatives en tota classe d’actes, “paripés”, festes, casaments, batejos, comunions i enterraments.

A partir de la mort als 101 anys d’edat del polifacètic artista internacional Arturo Cirera Mompou, el públic coneixerà la vida d’aquest escriptor, pintor, escultor, col·leccionista d’art, poeta, compositor musical, dramaturg, actor i director.

No podem revelar més. El secret i la sorpresa tornen a ser els protagonistes de l’espectacle i el públic ho descobrirà en el seu moment. Això sí, “Adeu Arturo” és un cant a la vida i de com viure-la intensament, deixant en evidència totes les convencions socials que ens dificulten el poder fer-ho. Una comèdia boja, amb tocs surrealistes i que, com sempre, estarà amanida amb les coses que ens caracteritzen i a el més pur estil de La Cubana: amb participació del públic, música, sorpreses i molt d’humor.


*Inscripcions obertes del 4 al 15 d'abril