Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

SORTIDA CULTURAL: WEST SIDE STORY

Culturals, Teatre

  • SORTIDA CULTURAL: WEST SIDE STORY
  • SORTIDA CULTURAL: WEST SIDE STORY
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: El pont

Inici: dissabte 15 de febrer 2020, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de febr.
19:30 h
Esdeveniment finalitzat
El Centre et porta a descobrir el musical West Side Story. West Side Story és un dels musicals més importants i amb més representacions... Llegir més

El Centre et porta a descobrir el musical West Side Story.

West Side Story és un dels musicals més importants i amb més representacions en teatre a nivell mundial. L'escenografia d'aquest espectacle és impecable, la partitura a càrrec de Leonard Bernstein i Stephen Sondheim és reconeguda com una de les millors de la història dels musicals, el guió d'Arthur Lauren continua sent tan commovedor i actual com el primer dia i les coreografies originals de Jerome Robbins interpreten el ball contemporani.

Vine a gaudir de West Side Story, l'espectacle que tracta sobre la història d'amor entre dos joves que es veuen atrapats per l'enfrontament entre dues bandes de carrer, els Americans Jets i els Porto-riquenys Sharks. Els enamorats lluitaran per sobreviure en un ambient d'odi, violència i prejudicis. West Side Story és una de les històries més emocionants, punyents i belles del teatre musical. La història està inspirada en el Romeu i Julieta de Shakespeare però a la ciutat de Nova York.

Ara produït per SOM Produeix i coincidint amb el Centenari de Leonard Bernstein, s'estrena per primera vegada a Espanya la versió original íntegra amb la qual aquest musical mític debutar al Winter Garden Theatre (Broadway, 1957).

Aprofita aquesta oportunitat per descobrir l'apassionant història d'amor de West Side Story!