Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Sotabosc [Inspira Teatre]

Familiar, Teatre

  • Sotabosc [Inspira Teatre]
  • Sotabosc [Inspira Teatre]
  • Sotabosc [Inspira Teatre]

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: Teatre Auditori de Bellavista

De dissabte 13 de gener 2024, 10:30 h a 12:45 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de gen.
10:30 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
CICLE INFANTIL I FAMILIARSotabosc [Inspira Teatre]El bosc és un lloc de gran meravella on podem explorar i jugar amb les nostres amigues... Llegir més

CICLE INFANTIL I FAMILIAR

Sotabosc [Inspira Teatre]

El bosc és un lloc de gran meravella on podem explorar i jugar amb les nostres amigues i amics. És un lloc de pertinença. Els tresors que aquest món encantat compartirà amb nosaltres no tenen fi si ens obrim a escoltar, a observar, a olorar i a sentir la màgia del bosc viu.

Els infants van acompanyats per les seves famílies, naturalment, i és per això que l’espectacle té, des de la senzillesa, diferents capes de lectura per a què tothom en pugui gaudir. És un espectacle molt suggerent, ple de diferents textures que estimula la creativitat de l’espectador. Dona idees obertes als infants per a què després les puguin aplicar en el seu joc, especialment en entorns naturals. L’espectacle, que es desenvolupa amb el públic assegut a l’escenari, vol connectar la cultura amb la natura del nostre entorn, amb els nostres boscos. La natura és casa nostra, és on pertanyem. Només coneixent la natura, sentint que formem part d’ella, la podem estimar i tenir-ne cura. 

----------------------------------------

Idea original: Esther Westermeyer

Intèrprets: Laia Piró, Neus Umbert i Esther Westermeyer

Durada: 35 minuts + 10 minuts d’interacció

Recomanat de 1 a 5 anys