Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

STER WAX & CARLA SUNDAY + DAVID GIORCELLI TRIO "A LES DONES DEL BLUES"

Concerts

  • STER WAX & CARLA SUNDAY + DAVID GIORCELLI TRIO              "A LES DONES DEL BLUES"

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 12 de març 2023, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de març
20:00 h
Finalitzat
Aquests darrers anys Wax & Boogie s'ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm&Blues... Llegir més

Aquests darrers anys Wax & Boogie s'ha convertit en un dels millors i més valorats formats del panorama del Blues, del Rhythm&Blues i del Boogie Woogie. Ster Wax i David Giorcelli han sabut copsar com a pocs el veritable esperit de la música tradicional del poble afroamericà per transformar-lo en el seu propi mitjà d'expressió. Aquesta vegada se'ls uneix Carla Sunday, una jove cantant tot i què molt reconeguda en el gènere per la seva veu profunda, potent i captivadora. Oriol Fontanals al contrabaix i Reginald Vilardell a la bateria completen la proposta. Tots s'han reunit per donar homenatge a les que van ser i són, les dones del blues.