Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SUITE TOC Nº 6

Teatre

  • SUITE TOC Nº 6
  • SUITE TOC Nº 6

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 29 d’abril 2022, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Sinopsi: A Suite TOC núm. 6 les germanes Peya s’endinsen en l’assumpte del TOC (Trastorn Obsessiu-Compulsiu) i en l’experiència quotidiana... Llegir més

Sinopsi:

A Suite TOC núm. 6 les germanes Peya s’endinsen en l’assumpte del TOC (Trastorn Obsessiu-Compulsiu) i en l’experiència quotidiana de qui el pateix, un tema que coneixen de primera mà. Aquesta Suite investiga les seves implicacions socials: el fet que l’experiència del trastorn és inseparable de la societat en què es viu; però també, la rellevància de les xarxes de suport i, sobretot, la importància de poder parlar-ne obertament.

Amb una poètica singular, marca de la casa, i amb una potència artística des-bordant, la nova creació de les Impuxibles ens demostra, una vegada més, la importància de l’art per donar resposta a les dificultats de la vida.

* Aquest és un espectacle accessible per a persones sordes en què la llengua de signes és un llenguatge escènic més

FITXA ARTÍSTICA: Autoria: Les Impuxibles, Judith Pujol i María Velasco; Direcció: Ariadna Peya i Clara Peya ; Textos: María Velasco; Música: Clara Peya; Coreografía: Ariadna Peya; Intèrprets: Èlia Farrero, Ariadna Peya, Clara Peya, Pau Vinyals i Adrià Viñas