Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SUPERSTAR EN CONCIERTO

Concerts

  • SUPERSTAR EN CONCIERTO

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De dissabte 27 de gener 2024, 22:00 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de gen.
22:00 h
Finalitzat
Beneficia't amb els abonaments per a tots els actes i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre d'enguany!! Escull l'abonament que més... Llegir més

Beneficia't amb els abonaments per a tots els actes i el Premi Ciutat de Terrassa de Teatre d'enguany!! Escull l'abonament que més t'agradi!!


Grup de teatre Elen-co Grup de teatre


Sinopsi

“Superstar en concierto" és un avançament en exclusiva del musical "Superstar" del Grup de teatre Elen-co. Aquesta actuació única serveix com a preàmbul a la producció completa que el grup presentarà al març de 2024 a LaFact de Terrassa.

Submergeix-te en la reinterpretació moderna i provocadora de "Jesucrist Superstar", explorant el conflicte èpic entre Jesús i Judes en un context contemporani per l'impacte de Jesús a la societat i la seva confrontació amb el poder, convertint-se en una figura revolucionària i creant una tensió palpable que ressona amb les lluites polítiques i socials del nostre temps. La relació entre Jesús i Maria Magdalena es presenta de manera captivadora, aprofundint en el seu enllaç a un món en constant canvi i afegint una capa addicional de complexitat emocional a aquesta història d’amor i redempció.

Aquest concert us transportarà a l'essència emocional i narrativa de l’espectacle “Superstar”.