Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SURET i SELLEN. RapBrut de la Ribera (66 Butaques)

Concerts

  • SURET i SELLEN. RapBrut de la Ribera (66 Butaques)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De divendres 20 de gener 2023, 21:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 20 de gen.
21:00 h
Finalitzat
SURET I SELLENRapBrut de la Ribera Cicle 66butaques Divendres 20 de gener, 21 h La Cate. Sala Toni Montal Música Dani Bosch (1994,... Llegir més

SURET I SELLEN

RapBrut de la Ribera

Cicle 66butaques

Divendres 20 de gener, 21 h

La Cate. Sala Toni Montal

Música

Dani Bosch (1994, Carlet, Ribera Alta) és una de les veus pioneres del rap en valencià, nominat tres vegades als Premis Ovidi de la música en valencià. Amb el nom artístic Suret, ja fa gairebé deu anys que encavalca rimes sobre ritmes de rap clàssic. Juntament amb Sellen, també de Carlet, amb qui han coincidit els darrers temps vivint i treballant a l’Empordà, s’ajunten per proposar un espectacle fusionant el dos projectes personals. L’essència dels qui fan RapBrut és transmetre la realitat d'un món que no sempre és agradable. Mitjançant la música, intenten alliberar l'ànima defensant una sèrie de valors com la lluita, la llibertat, l’amor... En definitiva, utilitzen el rap per a contar les seves vivències, denunciar les coses que els semblen injustes i ressaltar totes aquelles coses que donen sentit a la vida i per les quals val la pena seguir endavant.

Rimes sobre ritmes de rap clàssic. Una de les veus pioneres del rap en valencià que continua el seu camí 500km més amunt. RapBrut de la Frontera?

Interpretació: Suret i Sellen (veus) + Dj. Durada 1 h


6 €. Compra anticipada fins a una setmana abans del concert i socis de La Cate, 5 €.

Gratuït menors de 16 anys.

50% descompte 16-29 anys.

(CAL PRESENTAR UNA IDENTIFICACIÓ A L'ENTRADA DE L'ACTE)


Venda d’entrades a www.lacate.cat  o www.66butaques.cat i, el mateix dia del concert, a la taquilla.