Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

SYMPHOCAT Una tarda de premis - Cicle de Cultura Popular als Ateneus

Música

  • SYMPHOCAT Una tarda de premis - Cicle de Cultura Popular als Ateneus
  • SYMPHOCAT Una tarda de premis - Cicle de Cultura Popular als Ateneus

Ciutat: Barcelona

Lloc: C/.Feliu i Codina, 7

Inici: diumenge 5 de maig 2019, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de maig
20:00 h
Finalitzat
Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear... Llegir més

Sota l'organització de l'Ajuntament de Barcelona, diversos grups artístics s'han coordinat amb la Federació d'Ateneus per crear un cicle d'actuacions de diferents àmbits de la cultura popular: Cultura Popular als Ateneus, Bandes, Cobles, Corals i Esbarts. A Lluïsos d'Horta presentem la Banda de l’Associació Musical Symphocat de Barcelona que ens portarà l'espectacle Una tarda de premis.

El preu de les entrades es de 6€ (Socis 3€)

Nascuda l’any 2017, l’Associació Musical Symphocat és una de les agrupacions més joves de la ciutat i té un futur esperançador. La principal banda que la integra, la Symphonic Beat Band, és formada per trenta joves intèrprets. Ara presenten, un espectacle en format de lliurament de premis on sentirem temes i cançons de Queen, Händel, Tchaikovsky, Supertramp, Blues Brothers i Adam Young, entre altres.