Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Taller +Biodiversitat. Cens d'ocells hivernants als espais humits de Lleida- Ecoactivitats 2024

Altres

  • Taller +Biodiversitat. Cens d'ocells hivernants als espais humits de Lleida-  Ecoactivitats 2024

Ciutat: Lleida

Lloc: Lleida

De dissabte 13 de gener 2024, 9:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de gen.
09:00 h
Finalitzat
Dissabte 13 de gener sortirem a identificar i censar ocells aquàtics presents al Parc de la Mitjana i als Aiguamolls de Rufea, ens... Llegir més

Dissabte 13 de gener sortirem a identificar i censar ocells aquàtics presents al Parc de la Mitjana i als Aiguamolls de Rufea, ens vols acompanyar? No calen coneixements previs.

Aquesta activitat forma part del Cens Internacional d'Ocells Aquàtics i es realitza simultàniament a tota Europa amb la intenció de fer un seguiment global dels ocells aquàtics.

Activitat gratuïta. Adreçada a públic adult. Cal inscripció prèvia.

Punt de trobada: Centre d'Interpretació de la Mitjana (El desplaçament del Parc de la Mitjana als Aiguamolls de Rufea es farà en vehicles particulars)

Vols que t'informem sobre les activitats de natura i medi ambient que organitzem? Pots demanar-ho entrant en aquest enllaç: https://newslettersostenibilitat.paeria.cat/serveis/