TALLER DE DANSA FAMILIAR: Ballant dins l'aixopluc

Dansa

  • TALLER DE DANSA FAMILIAR: Ballant dins l'aixopluc

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

De diumenge 22 de maig 2022, 11:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Diuen que hi ha persones que són casa, i la família, sol ser el nostre aixopluc. El lloc on sentim que podem ser nosaltres, el lloc... Llegir més

Diuen que hi ha persones que són casa, i la família, sol ser el nostre aixopluc. El lloc on sentim que podem ser nosaltres, el lloc on estem a cobert de qualsevol cosa. La pluja, són els problemes que dins de casa se’n van o pesen molt menys. 

Qui és Marta Daniel?

Apassionada per les arts en totes les seves formes, si alguna cosa caracteritza les classes de la Marta Daniel és l'alegria i l'humor.

Titulada per a la Royal Academy i formada per l'escola de dansa contemporània "Àrea Dansa i Creació", la ballarina s'ha vist influenciada per a mestres de la improvisació i la dansa -teatre.

Interessada per a l'apropament de la dansa en diferents àmbits, mentre cursava la carrera de Logopèdia va crear la investigació de "La utilitat del moviment i la dansa com a teràpia per a la integració de la parla i el llenguatge en la malaltia de Parkinson". Ha realitzat diferents tallers de dansa per a persones amb diversitat funcional, i va formar part del programa "Muévete Parkinson" creat per a la coreògrafa Irene García.

Actualment, la Marta es troba involucrada en diferents projectes relacionats amb el món de la dansa i la interpretació, tant en l'àmbit físic com psíquic.

SOBRE QUÈ ANIRÀ EL TALLER?

Hi ha infinitat d’estudis que proven que el ball té beneficis a tots els nivells, des del físic i el psicològic fins al socioafectiu. Uns beneficis per als quals no hi ha límit d’edat, ni per dalt ni per baix: ballar és bo per nens, pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes.

És per aquest motiu que la Marta ens proposa “ Ballant dins l’aixopluc”, un taller de dansa que es centra en la importància dels vincles familiars. Dona eines més enllà de la vida quotidiana per connectar amb la família a través del moviment, la música i la dansa.

Un espai que apostarà per enfortir el vincle de pares i mares amb els fills. Un lloc que ens ajudarà a mantenir actiu el nostre cervell, alliberar-nos de l’estrès, expressar els nostres sentiments, desinhibir-nos, enfortir la confiança en nosaltres i en els altres. Un taller que fomentarà el sentit del ritme i de l’oïda musical, així mateix, estrenyent els vincles.

Una gran oportunitat per poder gaudir d’una activitat en família que a més de ser divertida, t’omplirà de bons records.

LA FAMÍLIA

La família és la base on comença el desenvolupament d'una persona. Per això aquesta és important en el desenvolupament social i emocional dels nens. Així mateix, els valors que es transmeten en aquest context són decisius per a la creació de principis, habilitats i objectius personals.

El fet de tenir una família és un dret primari i fonamental en tots els nens i les nenes, ja que arran d'aquest vincle, es promou el desenvolupament que els defineix com a persones.

Per tant, el nucli familiar és el primer ambient on el menor comença a interactuar amb altres persones, a aprendre i explorar el món, i des d'on obté l'educació i alhora la seguretat, l'amor, l'afecte, el respecte i altres valors primordials que s'inculquen a les primeres etapes de vida.