Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Taller de Sexualitat amb Maria Lloret

Altres, Formació

  • Taller de Sexualitat amb Maria Lloret
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Granollers

Lloc: GRA, Servei de Joventut. Plaça de l'Església, num 8.

De dilluns 26 d’agost 2019, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dl. 26 d’ag.
18:00 h
Esdeveniment finalitzat
En aquest taller, a càrrec de la Maria Lloret, coneixerem primer la nostra anatomia, part essencial per entedre'ns i empoderar-nos... Llegir més

En aquest taller, a càrrec de la Maria Lloret, coneixerem primer la nostra anatomia, part essencial per entedre'ns i empoderar-nos amb el nostre cos. També parlarem de com es comporta el nostre cos i com podem utilitzar totes aquestes respostes naturals per gaudir d'una sexualitat plena. Tenim moltes eines, naturals, aparells, que ens poden ajudar si tenim algun problema o disfunció que estiguin alterant el plaer. Fora tabús! Sí, parlarem molt del plaer i dels buscats orgasmes. És veritat que existeixen els orgasmes clitoridians i els profunds? Pot ser que no puguis arribar a tenir mai un orgasme amb penetració? Parlarem de tot això i molt més! Si tens ganes de viure una sexualitat plena i saber com pots fer perquè el teu cos t'acompanyi en el camí, t'esperem!