Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tallers d'Acroioga per a Famílies.

Familiar

  • Tallers d'Acroioga per a Famílies.

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Les Escoles Velles

De dissabte 5 de febrer 2022, 11:00 h a 12:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 de febr.
11:00 h
Finalitzat
ds. 12 de febr.
11:00 h
Finalitzat
L'Acroioga uneix la diversió de l'acrobàcia, el cuidat del cos del massatge Tailandès i el respecte per una mateixa i de qui ens rodeja... Llegir més

L'Acroioga uneix la diversió de l'acrobàcia, el cuidat del cos del massatge Tailandès i el respecte per una mateixa i de qui ens rodeja que promou el ioga. Al treballar-ho en família, les mares i els pares ens posem en una situació desconeguda amb els infants on explorem noves formes de comunicar-nos i respectar-nos mentre compartim un moment en família.

Els tallers d'Acroioga per Famílies duren aproximadament una hora i mitja, on jugarem i practicarem ioga, acrobàcia en parelles i relaxació.

La màxima d'aquests tallers és crear un entorn segur on els infants disfruten a la vegada que connecten amb la família i on es sentin lliures d'interactuar d'una forma que els senti còmode a cada una d'elles.

Edat: 3-12 anys