Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tallers de Música per a infants - Dia 19

Música

  • Tallers de Música per a infants - Dia 19

Ciutat: Avinyó

Lloc: Escola Barnola

De dimecres 19 de juliol 2023, 16:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dc. 19 de jul.
16:00 h
Finalitzat
Adreçat a infants de 3 a 10 anysProfessorat: Aupa Strings (dinàmica i espectacle), Descripció: Cinc dies, cinc experiències diferents... Llegir més

Adreçat a infants de 3 a 10 anys

Professorat: Aupa Strings (dinàmica i espectacle),

Descripció: Cinc dies, cinc experiències diferents amb la música com a punt d’unió. Tardes temàtiques i dinàmiques on combinarem l’experimentació de diferents disciplines artístiques i el treball musical en grup. Al final de cada taller es podrà veure una mostra del treball fet aquell dia.

Divisió per grups d’edat i nivells. Farem una pausa per berenar.

Podeu inscriure-us a les activitats que preferiu o a tots els tallers de la setmana en conjunt.

ACTIVITAT: Música i Escena. Espectacle familiar “Playlist” de Aupa Strings (inclou taller pre-concert amb dinàmiques preparades per la mateixa companyia)

Dia: 19 de juliol 

Horari: de 16:00 a 19:00h (amb pausa per berenar)

Lloc: IE Barnola d’Avinyó (c/ Indústria 6). L'espectacle serà al Local Catalunya d'Avinyó

Preu per activitat: 20 eur (per família)


A l'emplenar aquesta butlleta autoritzo als TeMA, Festival de Creativitat Musical que la meva imatge pugui aparèixer en documents audiovisuals de promoció dels Tallers i també a les xarxes socials. El dret a la pròpia imatge està reconegut a l’article 18.1 de la Constitució espanyola i regulat per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Per això demanem que, si alguna persona no vol sortir als reportatges audiovisuals, ens enviï un correu electrònic especificant-ho a [email protected]

De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/670, Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) us informem que les vostres dades d’identificació personal s’incorporaran en un fitxer automatitzat i/ o manual del qual n’és titular l’Associació d’Amics de la Música d’Avinyó i seran tractades sobre la base de la política de confidencialitat de l’entitat , amb la finalitat d’administració i gestió de la relació existent entre les parts, dintre de les finalitats legítimes de l’Associació. Les vostres dades no se cediran a tercers. Podeu accedir a les vostres dades, rectificar-les, cancel·lar-les, oposar-vos al seu tractament i sol·licitar-ne la seva limitació, enviant la vostra sol·licitud mitjançant correu electrònic a l’adreça [email protected] (art. 15 a 22 RGPD). Presto el consentiment perquè les meves dades puguin ser tractades per a la finalitat esmentada.