MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Tast de formatges maridat amb vins

Gastronòmics

  • Tast de formatges maridat amb vins
  • Tast de formatges maridat amb vins
  • Tast de formatges maridat amb vins

Ciutat: Santa Eulàlia de Ronçana

Lloc: Can Tomàs, Santa Eulàlia de Ronçana

De diumenge 16 setembre 2018, 12:00 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
En aquest taller, es tasten 6 formatges diferents (mató, formatge pasta tova, pell florida, pell rentada, pasta premsada, blau) i... Llegir més

En aquest taller, es tasten 6 formatges diferents (mató, formatge pasta tova, pell florida, pell rentada, pasta premsada, blau) i de diferents llets (cabra, ovella, vaca).
Tots els formatges són de petits elaboradors, artesans, i provinents d’un afinador formatger, per a que el formatge estigui al punt de maduració adequat.
Els vins, son 6 vins diferents, de diferents Denominacions d'Origen, (blanc, rosat, negre, cava, dolç), pensat cada un d’ells per maridar amb la maduració del formatge.
Cada comensal, tindrà un plat on hi haurà disposats els 6 talls de formatge, i tindrà 6 copes, on se li serviran els vins.
A la taula hi haurà també, per a qui vulgui, pans diferents (blanc, cereals, de fruits secs, etc) i un maridatge especial amb melmelades artesanes.
Nosaltres portem tot el material necessari (plats, copes, vins, formatges, coberts) sols necessitem una taula àmplia on cada comensal pugui tenir el plat i les copes.
El tast consta d’una primera part teòrica, en format power point, i després el tast pràctic.