Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"TAVERNHAVA" 1a MOSTRA CANT DE TAVERNA I HAVANERES DEL MARESME

Culturals, Música

  • "TAVERNHAVA" 1a MOSTRA CANT DE TAVERNA I HAVANERES DEL MARESME
  • "TAVERNHAVA" 1a MOSTRA CANT DE TAVERNA I HAVANERES DEL MARESME

Ciutat: Calella

Lloc: Passeig Manuel Puigvert

De dissabte 28 d’agost 2021, 19:00 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 d’ag.
19:00 h
Finalitzat
1a MOSTRA DE CANT DE TAVERNA I HAVANERES DEL MARESME, trobada de dos grups representatius del Maresme, Grup Borinquen de El Masnou... Llegir més

1a MOSTRA DE CANT DE TAVERNA I HAVANERES DEL MARESME, trobada de dos grups representatius del Maresme, Grup Borinquen de El Masnou i Faroners de Calella. Si les restriccions ho permeten hi haurà gran sardinada i rom cremat.

L'esdeveniment es farà en recinte tancat a l'aire lliure amb taules i cadires.Accès a peu plà. El repertori serà: Mariners, En mi viejo San Juan, Mariner de terra endins, La balada d'en Lucas, Veinte años, Lola la tavernera, La xalana, La colombiana i La bella Lola per part de Borinquen, per part de Faroners de Calella serà: Quan jo tenia 4 anys, Cubanita preciosa, La mare, Salió de Jamaica, El canó de Palamós, La barca abandonada, Mi madre fué una mulata, Tamariu, Nits marineres i El meu avi.