Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre: ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES

Teatre

  • Teatre: ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES
  • Teatre: ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES
  • Teatre: ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

De divendres 21 de gener 2022, 20:30 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 21 de gen.
20:30 h
Finalitzat
ALHAYAT O LA SUMA DELS DIESCia La Viciosa 3 personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver... Llegir més

ALHAYAT O LA SUMA DELS DIES

Cia La Viciosa

3 personatges i l’espera. L’eterna espera que pateixen els milers de refugiats després d’haver realitzat el viatge més llarg i difícil de les seves vides en un camp de refugiats. La Júlia, voluntària, arriba a un camp de refugiats a Grècia i coneix en Hadi, un refugiat sirià. Comencen a comunicar-se amb una pissarra: paraules i dibuixos. Mig en català, mig en anglès, mig en àrab. S’entenen com si fossin amics de tota la vida. A aquesta complicitat s’hi afegeix la Samura, la germana d’en Hadi. La passió que comparteixen per la literatura es materialitza en un projecte per construir una biblioteca pel camp. Però construir una biblioteca enmig del no-res no és fàcil, necessitaran la col•laboració de totes les persones del camp -voluntaris, gestors i refugiats - i uns i altres fa massa temps que no s’escolten.

Entrada general: 2€

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.Prevenció Covid-19

  • Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
  • L'aforament està limitat al 70% de la capacitat de l'equipament.
  • Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.
  • Resta prohibit fumar, beure i menjar.
  • El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.