Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TEATRE DE LA CASA - FUITA

Teatre

  • TEATRE DE LA CASA - FUITA

Ciutat: Barcelona

Lloc: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

De diumenge 16 d’octubre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 16 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Sinòpsi: A l'Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec... Llegir més

Sinòpsi:

A l'Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la deixat pel periodista que ha destapat l'affaire, i està tan desesperat que està a punt de posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil, que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il·llusionar-se.

A partir d'aquest moment entren en joc una sèrie de persones que provocaran un cúmul de circunstàncies que el portaran a un final inesperat i molt diferent del que inicialment havia planejat. Però...realment ha sigut una casualitat? Les casualitats existeixen? O el destí no està escrit i l'escribim nosaltres a la nostra conveniència i interès?

Fuita és una comèdia on es responen aquestes preguntes en clau d'humor i tocs de vodevil.