Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

Teatre

  • Teatre – ‘Del caos a l’èxtasi’. L’univers poètic de David Jou. Jordi Coromina i Francesc Bravo

Ciutat: Ripoll

Lloc: Teatre Cinema Comtal

De dissabte 1 d’octubre 2022, 19:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 1 d’oct.
19:00 h
Finalitzat
Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor... Llegir més

Del caos a l’èxtasi. L’univers poètic de David Jou. El plantejament dramatúrgic de Mònica Pagès, la dicció no només física de l’actor Jordi Coromina i el cos en moviment, dansa i guionatge musical de Francesc Bravo, juntament amb la luminotècnia de Francesc Puig i la videocreació de Xavier Pérez Díaz van donar llum i vida a un espectacle d’arts en viu.

El treball de dramatúrgia de preparació d’aquest espectacle de cinquanta minuts de durada s’ha esdevingut al llarg de dos anys d’assaigs i provatures al llarg dels quals el treball de dramatúrgia s’ha perfilat, primfilat, en la definició de les seqüències que l’articulen i en la condensació dels textos poètics. Mònica Pagès ha realitzat un treball de fons perquè s’ha enfrontat amb tot el conjunt d’obra poètica de David Jou que és travada, compacta i intensa i diversa.