Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre: "Divorci"

Teatre

  • Teatre: "Divorci"

Ciutat: Barcelona

Lloc: Centre Moral de Gràcia

De dissabte 18 de setembre 2021, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de set.
20:00 h
Finalitzat
DIVORCI ens parla de la trobada de dos advocats per tramitar la separació de dues persones molt conegudes públicament, la Bruna Monroy,... Llegir més

DIVORCI ens parla de la trobada de dos advocats per tramitar la separació de dues persones molt conegudes públicament, la Bruna Monroy, famosa model, actriu i cantant i en Cesc Santana, un futbolista guardonat.

Per aquelles casualitats de la vida, o no, els dos advocats havien sigut parella. Aquests es retrobaran cinc anys després del seu divorci per tramitar la separació i això els provocarà recordar antigues vivències i amb tot el que això representa.

L’autor ens parla, amb ironia i humor, d’aquelles parelles que caminen en cercle sense que mai acabin de trobar-se… o sí.

DIVORCI és un text de Franz Keppler basat en l’argument d’una obra d’Otávio Martins i traduït al català per Miquel Murga. Es va estrenar el mes de gener de 2013 al Teatre Raul Cortez de Sao Paulo, al Brasil.