Finalitzat

Teatre documental: "Les traces del silenci"

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De 12-11-2021 19:00 a 12-11-2021 20:30

Categories: Culturals, Teatre

El teatre documental "Les traces del silenci" forma part del programa dels actes del 25N. Serà interpretat per la companyia teatral... Llegir més

El teatre documental "Les traces del silenci" forma part del programa dels actes del 25N. Serà interpretat per la companyia teatral Therkas Teatre.


Sinopsi

Les traces del silenci és una obra que hibrida teatre de la memòria i teatre documental a partir d’una investigació relacionada amb la riuada del Vallès de 1962 i una de les seves conseqüències més silenciades: el tràfic d’infants. Una historiadora i una arxivera protagonitzen aquesta història que busca compartir amb el públic una recerca real per a plantejar un debat de memòria i de reparació dels crims del franquisme, en un cas on les seves protagonistes encara són vives i encara esperen justícia.


Organitzador: Departament de Drets Civils i Gènere. Espai Maria-Mercè Marçal

Aforament limitat.

Obrirem portes a les 18:30h.

Per a més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228


Prevenció Covid-19

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar en el recinte. El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.

· Tota la programació queda condicionada a les resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

Les inscripcions estan tancades.