Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Marató de TV3 - Teatre en anglès: 'Saving Christmas'

Familiar

  • Marató de TV3 - Teatre en anglès: 'Saving Christmas'

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Biblioteca Marcel Ayats. Sant Quirze del Vallès.

De dissabte 18 de desembre 2021, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de des.
12:00 h
Finalitzat
Activitat solidària a càrrec de Kids and Us Sant Quirze, programada amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, amb la finalitat... Llegir més

Activitat solidària a càrrec de Kids and Us Sant Quirze, programada amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, amb la finalitat de sensibilitzar i recaptar fons.
Enguany en la seva 30ena edició estarà dedicada a la salut mental.

"Ja tenim Nadal aquí, però el senyor i la senyora Claus creuen que cadascú pot fer millor la feina de l’altre. Per desgràcia el resultat és un autèntic desastre. Vine i ajuda’ls a aconseguir que tot estigui a punt a temps per salvar Nadal. Ja tenim Nadal aquí, però el senyor i la senyora Claus creuen que cadascú pot fer millor la feina de l’altre. Per desgràcia el resultat és un autèntic desastre. Vine i ajuda’ls a aconseguir que tot estigui a punt a temps per salvar Nadal!"

Mesures de seguretat Covid-19:

-    Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats   per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
-    L'ús de la mascareta serà obligatori.
-    Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
-    Es recomana portar l'entrada al mòbil.