Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TEATRE FAMILIAR: Hai, la pescadora de somnis

Familiar, Teatre

  • TEATRE FAMILIAR: Hai, la pescadora de somnis

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Pati de la Biblioteca Sant Quirze

De dissabte 12 de desembre 2020, 12:00 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de des.
12:00 h
Finalitzat
El proper dissabte 12 de desembre, a les 12 hores, el pati de la Biblioteca acollirà l'espectacle familiar "Hai, la pescadora de somnis"... Llegir més

El proper dissabte 12 de desembre, a les 12 hores, el pati de la Biblioteca acollirà l'espectacle familiar "Hai, la pescadora de somnis" de la companyia Giramàgic. L'espectacle comença quan un cargol de mar emet la música de l’oceà i en un vaixell de cartó, Hai, la pescadora de somnis, inicia la seva aventura poètica pel mar de la imaginació. Hai convida el públic a submergir-se en aquest viatge oníric de màgia, titelles i moviment, i acompanya la protagonista en el seu somni per la llibertat. "Hai, la pescadora de somnis" és un espectacle que fusiona la màgia amb el teatre visual i d’objectes.

Espectacle gratuït.

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.