Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre familiar L'Hort de Can Pitrocs

Familiar, Teatre

  • Teatre familiar L'Hort de Can Pitrocs

Ciutat: Sant Feliu de Codines

Lloc: Centre Cívic La Fonteta

De dissabte 28 de novembre 2020, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Teatre Familiar L'hort de Can Pitrocs, de Guilla Teatre. A les 18.00h al Centre Cívic La Fonteta.L'hort de Can Pitrocs és una Història... Llegir més

Teatre Familiar L'hort de Can Pitrocs, de Guilla Teatre. A les 18.00h al Centre Cívic La Fonteta.


L'hort de Can Pitrocs és una Història que ens parla del naixement d’una amistat basada en la necessitat d’ajudar i ser ajudats, i que perdura en el temps tot i els diferents rumbs de la vida. Un conte que ens narra el dret de pertànyer a una terra, respectant-la, amb la forta convicció de voler arrelar-hi, i alhora sobre la llibertat i la necessitat de viatjar i conèixer la immensitat del món. Explicada teatralment i de forma molt atractiva per les diferents disciplines i tècniques que engloba: personatges construïts a partir de la mitja màscara, manipulació de titelles i objectes, i una música dissenyada especialment per la història.