Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre: Històries de les meves veïnes

Culturals, Teatre

  • Teatre: Històries de les meves veïnes
  • Teatre: Històries de les meves veïnes
  • Teatre: Històries de les meves veïnes

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Av. Pau Casals, 86, 08192 Sant Quirze del Vallès, Barcelona

De diumenge 13 de març 2022, 18:30 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de març
18:30 h
Finalitzat
"Històries de les meves veïnes" són històries en veu de dona, des d’una perspectiva femenina i amb la visió des de diferents angles... Llegir més

"Històries de les meves veïnes" són històries en veu de dona, des d’una perspectiva femenina i amb la visió des de diferents angles i punts de vista. Són històries que necessiten ser explicades. Esperem que cada espectadora se senti identificada, com a mínim, amb una d’aquestes veïnes i que, els 55 minuts de durada de l’espectacle, serveixin per a compartir aquests secrets de dones que, pot ser mai, havien estat explicats.

L’Anna Roca comparteix Escenari amb l’Andrea, que a través de la música i de tots els seus instruments ens convida a conèixer, també, la seva història. La relació entre l’Anna i l’Andrea és la d’un diàleg constant que ens transporta durant tot aquest viatge.

Sinopsi:

Visc al 1er 2a d’un edifici amb 19 llars, amb 19 focs que s’ha de portegir, amb 19habitacles plens de vida amb 19 finestres que et permeten veure fotografies delque passa dins. Observo el meu edifici. Em fixo en el que veig amb el que sento, elque intueixo i, aleshores ... la història apareix.

Durada aproximada: 55minuts

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.


Prevenció Covid-19:

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.