Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre i música TORNA EL MAMBO! Cia La Imparable de Sants

Música, Teatre

  • Teatre i música TORNA EL MAMBO! Cia La Imparable de Sants

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: entitat GER c/ del Pi 25 "TEATRE la Nau "Pere Vall i Soler"

De dissabte 19 de febrer 2022, 19:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de febr.
19:30 h
Finalitzat
Direcció Teatral: Eli IranzoDirecció Musical: Massyl Eaita Produció: Lali Feliu, Diana Amigó & La imparable Repartiment: Cant actriu... Llegir més

Direcció Teatral: Eli Iranzo

Direcció Musical: Massyl Eaita

Produció: Lali Feliu, Diana Amigó & La imparable

Repartiment:

Cant actriu 1: Carme Vilar

Cant actriu 2: Lali Feliu

Bateria: Joan Ramón Solsona

Percussió: Karim Kemmat

Piano: Eduardo Juri

Baixista: Massyl Eaita

Viu una festa major com les de “antes” TORNA EL MAMBO! és un espectacle amb molt d’humor, música en directe i com el seu nom indica molta festa! La Montserrat i la Roser, de mitjana edat, decideixen deixar la coral de Sant Medir, cansades de cantar el virolai i altres temes més clàssics, decideixen passar a l’acció i muntar-se una orquestra a mida. Diuen que la seva il·lusió sempre havia estat posar-se un vestit de lluentons i cantar les cançons de les festes majors d”antes” amb bon escot. L’orquestrina és i vol ser un orquestra pretesament popular i generadora d’ una festa on la participació del públic serà també serà un element clau i singular.

L’espectacle és al mateix temps un homenatge a les festes majors de tota la vida i a les orquestres de ball de sempre, la dels nostres pares i avies, que semblen estar gairebé en perill d’extinció.