Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

Teatre

  • Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

Ciutat: Montcada i Reixac

Lloc: Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

De diumenge 17 d’octubre 2021, 17:30 h a 22:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 17 d’oct.
17:00 h
Finalitzat
20:30 h
Finalitzat
1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La... Llegir més

1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La Vallensana. El germà, a Sant Cugat. Es retroben tots, com han fet sempre per la Festa Major de Mas Rampinyo, amb les parelles i els fills.


Però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que aquest sigui el seu últim dinar plegats de Festa Major. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments que mai no s’han dit surtin avui entre el primer i el segon plat. Avui tot s’acaba i, potser, avui tot comença. A Mas Rampinyo.