Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TEATRE: Rebota, rebota y en tu cara explota

Culturals, Teatre

  • TEATRE: Rebota, rebota y en tu cara explota

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal

Inici: dijous 5 de març 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 5 de març
19:00 h
Finalitzat
Rebota, rebota y en tu cara explotaDesprés de “Hostiando a M”, Agnès Mateus i Quim Tarrida presenten “Rebota rebota y en tu cara explota”,... Llegir més

Rebota, rebota y en tu cara explota

Després de “Hostiando a M”, Agnès Mateus i Quim Tarrida presenten “Rebota rebota y en tu cara explota”, una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom, per vèncer la por. Contra els tabús contemporanis i la nostra hipocresia.

Sinopsi
Ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint…

Sortim a celebrar el futbol en centenars de milers. Ens mengem els plàstics que llencem a l’estómac dels peixos que ens cuinem per sopar. Ens venem els pisos i els apartaments a preus impossibles per a nosaltres mateixos i després ens manifestem contra el turisme. Els nostres amics s’han convertit en polítics i ara viuen en un despatx. Assassinem dones a raó de dues per setmana des de fa 10 anys i nosaltres encara hem de continuar defensant-nos i justificant-nos davant la gent que ens escolta. Això sí, que no falti el minut de silenci a la porta dels ajuntaments amb cada morta.

Les dones no “perdem” la vida, a les dones ens assassinen. Comencem a dir les coses pel seu nom. S’ha de perdre la por a paraules com assassinat, suïcidi, mort, acudit fàcil, merda seca, metàstasi, leucèmia, calvície, grassor, gra de pus, hemorroides, caca, asfíxia, menyspreu, avortament, eutanàsia, poligàmia, ventre de lloguer, adulteri, vòmit, moc sec, colonoscòpia i amor.

Parlar de la nostra passivitat, de l’acció de les gents petites que està canviant el món a poc a poc, de la nostra deixadesa, de l’esperança que ens queda, de l’amor, del desamor, del meu despotisme que ningú no coneix i uns quants pateixen, de la violència, de la meva violència, de la teva violència…

… ens hauria d’esclatar la vida a la cara més sovint…

Espectacle recomanat a partir de 14 anys

Entrada: 5€
Entrada persones pensionistes, menors de 18 anys i en situació d’atur: 2€

Aquest espectacle s’emmarca en la celebració del Mes de les Dones

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona.