TEATRE: SENSE RETRETS

Teatre

  • TEATRE: SENSE RETRETS

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inici: dissabte 15 de maig 2021, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
Dissabte 15 de maig, a les 20:00h, a la Sala Gran del CentreDiumenge 16 de maig, a les 18:00h, a la Sala Gran del CentreEl grup de... Llegir més

Dissabte 15 de maig, a les 20:00h, a la Sala Gran del Centre

Diumenge 16 de maig, a les 18:00h, a la Sala Gran del Centre

El grup de teatre del Centre està treballant intensament en aquesta obra que ha despertat l'interès i curiositat de molta gent i que es representarà a la Sala Gran del Centre. Sense Retrets neix de l'estreta col·laboració entre el Centre i l'associació Amunt LGBTI.

Basada en la pel·lícula de la televisió nord-americana Normal, en Joan Llavador ha fet una dramagúrgia que els actors i actrius han entès a la perfecció, doncs interpreten amb una força increïble als seus personatges.

SINOPSI:

Des de sempre, el pare ha ocultat un secret molt íntim. Ara, quan ja fa més d’un any que ha mort la seva esposa, decideix canviar radicalment la seva vida. Ell és, en realitat, una dona atrapada en el cos d’un home i només podrà aconseguir la serenitat a la seva vida si canvia de sexe. Així que no tindrà més remei que reconèixer la situació davant del seu metge, amics, companys i, especialment, de la família i demanar-los-hi la seva comprensió i ajuda.