Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Telatocu

Concerts, Música

  • Telatocu

Ciutat: Sant Esteve de Palautordera

Lloc: Teatre Pare Casals

Inici: dissabte 27 de febrer 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de febr.
20:00 h
Finalitzat
Activitat dins el cicle Escalfem l'Hivern“Sis en un pis fent música per molestar les veïnes. A elles ja els la toquem molt”. Som Telatocu,... Llegir més

Activitat dins el cicle Escalfem l'Hivern

“Sis en un pis fent música per molestar les veïnes. A elles ja els la toquem molt”. Som Telatocu, un grup de joves del Baix Montseny que s'estrena a Escalfem l'hivern amb algunes cançons pròpies i versions festives en català.
Escalfem l'Hivern:

Veïnes i veïns de la Vallflorida, a causa de la pandèmia que estem vivint i les mesures adoptades per tal de fer-li front aquest passat any 2020 vam haver d'anul·lar la Festa de Primavera i ara fa pocs mesos, la tan esperada i nostrada Festa de Tardor. Però això no ens ha fet defallir, tot el contrari, ens ha donat més força i ganes per seguir programant i oferint entreteniment i cultura per tot el poble, com a eina per teixir comunitat i dotar de vida aquests dies.


És per això que engeguem aquest cicle, on recuperem activitats previstes durant la Festa de Tardor i que té la intenció d'animar-nos i donar escalfor en aquesta època que estem vivint. Així doncs, gaudiu de les activitats i rebeu el caliu de l'Associació de Joves!