Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TELVA ROJAS/ MÚSICA CUBANA I BOLEROS

Concerts, Culturals, Música

  • TELVA ROJAS/ MÚSICA CUBANA I BOLEROS
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 16 d’agost 2019, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 16 d’ag.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
DIVENDRES – 16/0822.00 h / Far de Calella / 8 €A cavall entre Cuba i Catalunya, la cubana Telva Rojas, és considerada com una de les... Llegir més

DIVENDRES – 16/08
22.00 h / Far de Calella / 8 €

A cavall entre Cuba i Catalunya, la cubana Telva Rojas, és considerada com una de les més grans cantants de boleros d`aquest segle. Nascuda a Cuba en una família de músics que ja des de petita la relaciona amb els ambients musicals de l’illa i el món dels artistes. No deixa indiferent a ningú i potser per això la seva progressió als escenaris ha estat imparable, que la portada de gira per tota la península, cantant a duet amb el gran Moncho i actuat al Palau de la Música. Telva Rojas ens visita amb una banda de luxe i ens demostrarà com estima el bolero i la música cubana. Els canta amb una veu prodigiosa i fent-t`ho amb tota la força dramàtica imprescindible per a cantar les històries dels grans amors i desamors que explica el bolero.

**En cas de maltemps, el concert es realitzarà al teatre Sala Mozart de Calella