Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

THE DANTE PROJECT(En directe desde la Royal Opera House de Londres)

Cine, Música

  • THE DANTE PROJECT(En directe desde la Royal Opera House de Londres)
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

Inici: dijous 28 de maig 2020, 20:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 28 de maig
20:15 h
Esdeveniment finalitzat
El famós poema de Dante Alighieri en un nou ballet de Wayne McGregor per a The Royal Ballet.La Divina Comèdia de Dante és un viatge... Llegir més

El famós poema de Dante Alighieri en un nou ballet de Wayne McGregor per a The Royal Ballet.

La Divina Comèdia de Dante és un viatge èpic a través del més enllà; entrellaça l'horrible drama de l'Infern i les seves malediccions, la lírica mística dels pelegrins al Purgatori i les enlluernadores esferes del Paradís amb les seves infinites configuracions de llum. El poema es va inspirar en l'agònic exili de Dante, traçant el seu camí de la crisi a la revelació, guiat pel seu heroi literari Virgili i el seu amor perdut Beatrice.

En aquest nou treball, The Royal Ballet, al costat de l'avantguardista coreògraf resident Wayne McGregor, col·labora amb un distingit equip - el compositor contemporani Thomas Adés, l'artista Tacita Dean, la dissenyadora d'il·luminació Lucy Carter i la dramaturga Uzma Hameed - per apropar-nos a Dante i la seva extraordinària visió en una estrena mundial.

Gènere: Ballet
Durada:175 min
Coreografia:Wayne McGregor
Música:Thomas Adès
Director d'orquestra:Koen Kessels