Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

The Dreamers de la Cia. Raquel Moron (FITKAM 2022)

Teatre

  • The Dreamers de la Cia. Raquel Moron (FITKAM 2022)
  • The Dreamers de la Cia. Raquel Moron (FITKAM 2022)

Ciutat: Montmeló

Lloc: Jardins de La Torreta

De diumenge 29 de maig 2022, 11:00 h a 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tres persones molt diferents entre sí es troben al voltant d’una taula, estan esperant una TRUCADA de treball; és possible que estiguin... Llegir més

Tres persones molt diferents entre sí es troben al voltant d’una taula, estan esperant una TRUCADA de treball; és possible que estiguin esperant la trucada que els canviarà les seves vides. Ens sorprendran amb les seves reaccions i ens divertirem pel caràcter de cadascuna d’elles.

A vegades és difícil bregar amb la personalitat i el comportament de les altres persones, però, com que res del què és humà ens és indiferent, finalment els nostres tres personatges hauran d’aprendre a conviure amb els altres i a tolerar les seves bogeries.

KASUMAY, ambientat als anys 60-70’s, pretén que el públic viatgi cap a aquesta època, tot transportant-lo a un univers particular i únic, amb el circ com a vehicle idoni per a explicar la història de com tres persones aconseguiràn per fi acceptar-se , i comprendre que juntes vivim millor, i sobretot amb humor podem superar qualsevol obstacle.


A partir de 10 anys.


IMPORTANT!

Els infants de 0 a 3 anys tenen entrada gratuïta, sempre i quan no ocupin seient.