Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

[THE FRAME]

Culturals

  • [THE FRAME]

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Escales de l'església de Llinars del Vallès

Inici: diumenge 31 de gener 2021, 12:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 31 de gen.
11:00 h
Finalitzat
12:00 h
Finalitzat
12:30 h
Finalitzat
The FrameAquesta peça proposa aturar-se davant el transcurs... Llegir més

The Frame

Aquesta peça proposa aturar-se davant el transcurs de la vida urbana i observar-lo, pensar-lo, significar-lo, compartir-lo... Quatre personatges, entrenats en l’observació i l’ordenació de l’espai, de les coses i dels éssers tradueixen, mitjançant lletres que formen paraules i paraules que formen frases, allò que va succeint. Tot es converteix en un espectacle teatral que no s’acaba mai.

El component principal de l’experiència és la trivialitat: un exercici dràstic d’observació, sense argument aparent.

Un procés que podria suscitar una reflexió sobre les persones, la convivència i l’espai comú.


ELECTRICO 28

Daniela Poch, Josep Cosials, Jordi Solé, Alina Stockinger, Arnau Vinós, Jakob Rüdisser, Claudia Mirambell


Aforament màxim 30 persones per sessió - l'espectacle es fa a les escales de l'església de Llinars del Vallès i és tota una experiència! 


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!