Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

The Gourmets (Gospel)

Música

  • The Gourmets (Gospel)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De diumenge 12 de novembre 2023, 18:00 h a 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de nov.
18:00 h
Finalitzat
Música (gospel) The Gourmets The Gourmets Diumenge 12 de novembre a les 18h Sala d’espectacles Negro Spirituals, Gospel & Soul The... Llegir més

Música (gospel)

The Gourmets

The Gourmets

Diumenge 12 de novembre a les 18h

Sala d’espectacles

Negro Spirituals, Gospel & Soul

The Gourmets Vocal Quartet s'endinsa en el gospel i el soul, a l'estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers. Amb un so vibrant i tesitures molt àmplies, The Gourmets Vocal Quartet ofereix un gospel fresc i potent, de gran qualitat. The Gourmets Vocal Quartet presenta els seus concerts des d'una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d'éssers humans a suportar l'esclavitud, però també a transmetre's plans de fugida cap a la llibertat.

Text destacat

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCAL QUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals

Alex Delgado – Tenor I / Piano

Jordi Vallespí – Tenor II / Piano

Javier Canales / Baríton

Abel García – Baix

Durada: 60 minuts

12 €. Socis: 8€. Jubilats: 9€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.

Organitza: La Cate