Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

The Penguins Band

Culturals, Música

  • The Penguins Band
Exhaurides

Ciutat: Martorell

Lloc: Nau#2 de ca n'Oliveres

Inici: dissabte 4 de maig 2019, 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de maig
23:00 h
Finalitzat
The Penguins, la banda de música jamaicana coneguda pel projecte familiar Reggae per Xics, presenta el seu quart disc, Herois de cartró.... Llegir més

The Penguins, la banda de música jamaicana coneguda pel projecte familiar Reggae per Xics, presenta el seu quart disc, Herois de cartró. El grup de Sant Feliu de Llobregat, format per 10 músics, dobla l’aposta i recupera el projecte dirigit al públic adult, en el seu disc més personal on per primer cop canten en català. El treball inclou 11 temes propis on la banda continua reivindicant els ritmes jamaicans alhora que explora una sonoritat més pop.

Amb la intenció de buscar nous camins i fórmules per expressar els seus neguits, The Penguins fan un gir de Jamaica cap a Gran Bretanya. Amb un peu a cada illa, i sota la producció de Roger Rodés als Estudis Medusa, presenten un disc on, sense abandonar els ritmes sincopats, la banda no té complexos per treballar tonalitats i melodies pop, amb referències clàssiques com The Kinks, el britpop de Oasis (Cent Mil Barrots), tocs de power-pop (Por d’Aquesta Ciutat), northern soul al més pur estil Wigan Casino (Herois de Cartró) i sobretot reverències constants a Madness (L’Home que es mira el mar).

El quart disc de The Penguins arriba després de l’èxit de Reggae per Xics, amb el qual s’han convertit en referent de la música familiar. L’experiència d’aquest projecte ha permès créixer la banda, que ara presenta el seu disc més madur, amb lletres que miren de buscar respostes a neguits i inquietuds al voltant de temes universals com l’inevitable pas del temps i a plantar cara a les pors del dia a dia. Alhora, el disc vol ser també un cant ple de vitalitat, que aposta per l’èpica i la bellesa per combatre les derrotes quotidianes. D’aquí el títol del disc, que és també un dels temes de l’àlbum, Herois de Cartró, uns herois fràgils que lluiten encara que l’horitzó no estigui definit amb el propòsit de seguir buscant el sentit de l’aventura.