Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

THERE WAS A FIESTA, FASTT de Nit - Garrigàs

Música

  • THERE WAS A FIESTA, FASTT de Nit - Garrigàs
  • THERE WAS A FIESTA, FASTT de Nit - Garrigàs
  • THERE WAS A FIESTA, FASTT de Nit - Garrigàs

Ciutat: Garrigàs

Lloc: Pista del Centre Cívic

Inici: divendres 16 de juliol 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 16 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar l història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos... Llegir més

Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar l història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l’únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l’any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d’aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

Una producció de La Copla de Winsconsin.Obertura portes + Zona BistroVan: 19:30h

Inici espectacle: 22:00h 


Consulta les mesures COVID al següent enllaç: https://fastemporda.cat/mesures-covid-19/