Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Marató de TV3- Torneig Escolar d’Escacs

Esportius

  • Marató de TV3- Torneig Escolar d’Escacs

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Muriel Casals (Casal d'Avis)

De dissabte 18 de desembre 2021, 9:30 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de des.
09:30 h
Finalitzat
Torneig d'Escacs per a nens i nenes d'edats compreses entre els 8 i els 14 anys. El torneig és una activitat solidària programada amb... Llegir més

Torneig d'Escacs per a nens i nenes d'edats compreses entre els 8 i els 14 anys. El torneig és una activitat solidària programada amb motiu de la celebració de la Marató de TV3, amb la finalitat de sensibilitzar i recaptar fons. Enguany, en la seva 30ena edició, estarà dedicada a la salut mental.

Es preveu jugar 7 rondes amb rellotge a 5 minuts més 5 segons d'increment per jugada. Es jugarà per sistema suís (tots podran jugar contra tots) però hi haurà premis per als millors.

Mesures de seguretat Covid-19:

-    Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats   per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
-    L'ús de la mascareta serà obligatori.
-    Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
-    Es recomana portar l'entrada al mòbil.