Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TOTI SOLER Els dits de la música

Concerts, Música

  • TOTI SOLER  Els dits de la música

Ciutat: Girona

Lloc: Casa de Cultura

De dissabte 19 de setembre 2020, 20:00 h a 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 19 de set.
20:00 h
Finalitzat
Si bé és cert que Toti Soler és conegut pel gran públic en gran part per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les... Llegir més

Si bé és cert que Toti Soler és conegut pel gran públic en gran part per ser un mestre posant música a la veu dels poetes i per les seves col·laboracions amb grans cantautors dels Països Catalans (on destaca per sobre de totes el seu periple de 24 anys amb Ovidi Montllor), no és menys cert que la major part de la seva creació musical estrictament guitarrística roman desconeguda o només està a l'abast dels seus seguidors més fidels i melòmans. ELS DITS DE LA MÚSICA dóna a conèixer més i millor la seva inestimable obra: tan mediterrània, tan contemporània, tan universal. Una mostra de la faceta més prolífica de la seva música que molts han batejat com Guitarra Catalana: una denominació del seu estil caracteritzat per una fusió única de diferents tècniques guitarrístiques i formes musicals –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.-. Un captivador recorregut pel seu exquisit univers musical (personal, sensible i profund) a través de les seves composicions més recents i d'una selecció dels millors temes que ha escrit durant els més de cinquanta anys de dedicació a la guitarra i a la composició.