Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Trama (Fira modernista Terrassa)

Dansa

  • Trama (Fira modernista Terrassa)

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Principal

De dissabte 8 de maig 2021, 17:00 h a 18:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 de maig
17:00 h
Finalitzat
Trama és un espectacle de dansa de nova creació amb arrel tradicional de l’Esbart Egarenc del Social que evoca les vides i els sentiments... Llegir més

Trama és un espectacle de dansa de nova creació amb arrel tradicional de l’Esbart Egarenc del Social que evoca les vides i els sentiments dels treballadors del tèxtil a Terrassa mitjançant una combinació de música tradicional, llums, sons i color amb una coreografia que s’inspira en el llegat dels nostres avis. 

Cada ball pretén ser una plasmació dels sentiments del proletariat, i serà el so dels telers –el soroll del garrot al picar la llançadora– el que, entre ball i ball, anirà teixint la continuïtat de l’obra, de la mateixa manera en què es convertí llavors en la banda sonora dels carrers de la nostra ciutat. 

Un fragment de la nostra història local que, com les velles xemeneies que encara s’enfilen fermes com espines dorsals, integra els nostres referents i bona part de la nostra força actual. Un passat propi i singular, de fàbriques i vapors i de bells edificis modernistes. 

Trama ha estat representat en múltiples ocasions i municipis (inclòs el de Guimeraes a Portugal) i va guanyar el Premi Ateneus en Creativitat Artística l’any 2016. 


Idea original i coreografia: 

Jordi Comas i Natàlia Trullàs