Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TÚNEL DEL TERROR DEL VALLÈS-EXPEDIENT JAQUELINE! X edició de MILNOTES & la FINCA produccions.

Culturals, Teatre

  • TÚNEL DEL TERROR DEL VALLÈS-EXPEDIENT JAQUELINE! X edició de MILNOTES & la FINCA produccions.

Ciutat: Ametlla del Vallès, L'

Lloc: LA FINCA- ESPAI CAN PAGÈS

Inici: diumenge 4 de novembre 2018, 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Dies : 26 d´octubre de 20h a 1 de la matinada          27 d´octubre de 18h a 2 de la matinada          31 d´octubre de 18h a 3 de... Llegir més

Dies : 26 d´octubre de 20h a 1 de la matinada
          27 d´octubre de 18h a 2 de la matinada
          31 d´octubre de 18h a 3 de la matinada- ESPECIAL HALLOWEEN

          1 de novembre de 18h a 1 de la matinada- ESPECIAL TOTS SANTS

          3 de novembre de 18h a 2 de la matinada
          4 de novembre de 18h a 1 de la matinada
     
Enguany i amb motiu del desé aniversari del Túnel de terror de Milnotes, canviem d'ubicació i ens traslladem a La Finca, on la seva antiga mansió esdevindrà un escenari perfecte per reviure la coneguda historia de Jaqueline. Una historia que va omplir titulars a la seva època i que encara avui en dia ningú ha descobert qué va pasar realment...el que sí sabem es que tothom que s'ha endinsat en aquesta historia ha patit d'una manera o una altre la seva maledicció.
Vols saber qué hi ha després de la mort?...doncs atreveix-te a entrar en aquest túnel interactiu, amb grans ambientacions, efectes especials i amb actors professionals, caracteritzats per a la ocasió.
El túnel de Milnotes és de referència a la comarca per la seva originalitat, posada en escena, número de visitants i durada, i aquest any ho allarguem més encara: més de 400 metres de recorregut en una mansió de tres plantes, on hauràs de mantenir els ulls i els sentits molt oberts.

-Entrades per franjes horaries de 1 hora.
-Accès al túnel en grups de 8-10 persones cada 10 minuts aprox
-No es permetrà l´entrada a menors de 5 anys
-Els menors de 14 anys han d´anar acompanyats sempre d´un adult.
-No recomanable a persones cardiòpates, ni embarassades.

-No accès  posible a  l´espectacle  a persones amb mobilitat reduïda per escales.

-Zona de pàrking gratuita.

A més a més a l´exterior del túnel trobaràs una zona chillout ambientada en un cementiri, amb bona música i servei de barres.
Una zona de restauració per poder sopar amb foodtrucks on podreu trobar diverses propostes gastronòmiques i altres productes típics de la castanyada.

I com a gran novetat, aprofitant la fusió entre La Finca i Milnotes, els dies 27 i 31 d'octubre i el 3 de novembre, amb la mateixa entrada del túnel, podreu disfrutar de la gran festa de Halloween amb sessions discotequeres dels anys 80,amenitzades pels millors DJ's, ideal per acabar una vetllada de por.Horari  de 00h a la matinada.


Important: tria bé la teva sessió i l'horari perque una vegada adquirida la teva/es entrada/es, no podràs fer canvi de sessions i horaris . Tampoc es faran devolucions.