Finalitzat

UAP 23 PODER

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: - Teatre Municipal de Lloret de Mar

De 24-02-2023 20:00 a 24-02-2023 21:30

Categories: Música

CONSULTA SOBRE ENTRADES: [email protected] ASSOCIACIÓ UAP, EDUQUEM PER LA PAU Activitat organitzada pel Departament d’Educació de... Llegir més

CONSULTA SOBRE ENTRADES: [email protected] 


ASSOCIACIÓ UAP, EDUQUEM PER LA PAU 

Activitat organitzada pel Departament d’Educació de l’Ajuntament de Lloret en el marc dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Edat: Tots els públics 

LA UAP FA 15 ANYS! 


SINOPSI: 

La UAP! fa 15 anys que treballa per difondre els valors de la pau a través de la música i el teatre en els instituts de les comarques gironines. Al llarg d’aquest temps, el projecte educatiu ha produït espectacles, interpretats sempre per alumnes de secundària, sobre l’holocaust, els refugiats, l’assetjament escolar o la crisi climàtica. I, en l’edició d’enguany, titulada Poder, moltes de les idees plantejades en les últimes actuacions es concentren en una única obra. L’espectacle d’aquest any, doncs, presenta quatre històries independents però relacionades entre sí, que tracten diferents perspectives de la idea de poder, des de la dominació del poder religiós, militar o polític, fins al poder dels joves per canviar l’ordre establert del món. 


ELS INSTITUTS PARTICIPANTS AL PROJECTE DE LLORET

Institut de Caldes de Malavella 

Institut Font del Ferro 

Institut Ramon Coll i Rodés 

Institut Rocagrossa 

Institut S'Agulla 

Institut Sant Elm 

Institut Sant Quirze 

Institut Serrallarga 

Institut Teresa Pàmies 



 

Les inscripcions estan tancades.