Un concert a La Casa Blanca

Teatre

  • Un concert a La Casa Blanca

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala Toni Montal - LA CATE

De dilluns 1 de maig 2023, 18:00 h a 19:20 h

Veure descripció de l'esdeveniment
TEATRE Dilluns 1 de maig A les 18h Un concert a La Casa Blanca Espectacle relacionat amb ‘Concert d’Homenatge a Pau Casals’ Cia. La... Llegir més

TEATRE

Dilluns 1 de maig

A les 18h

Un concert a La Casa Blanca

Espectacle relacionat amb ‘Concert d’Homenatge a Pau Casals’

Cia. La Drecera

Sala d’espectacles

Pau Casals ofereix un concert a la Casa Blanca, convidat pel president Kennedy. És l’any 1961. Des de l’exili, Casals manté la seva creuada a favor de la pau al món i el retorn de la democràcia a Espanya. Kennedy és la gran esperança per evitar que la guerra freda esclati en una guerra real de conseqüències inabastables. Casals i Kennedy s’admiren. Però tenen idees ben diferents. El món penja d’un fil, i les tisores per tallar-lo estan en ben poques mans.

Dues persones que parlen. Que dialoguen. Dues persones que recorden, que s’emocionen, que entren en conflicte. Un espai i uns personatges. Això és teatre. Teatre que enganxa, que planteja interrogants, que ens fa pensar. Teatre amb majúscules. Això és “Un Concert a la Casa Blanca“. Casals i Kennedy que es troben i parlen. I diuen. I miren més enllà. I viuen situacions impossibles. I ho fan dalt d’un escenari. I els podem sentir. Kennedy i Casals. Dues personalitats fortes i convençudes que es van asseure per parlar cinc minuts i en van parlar més de cinquanta. Escoltem-los i revisquem-los.

El 22 d’octubre de 2023 es compliran 50 anys de la mort de Pau Casals. “Un concert a la Casa Blanca” és un espectacle absolutament idoni per recordar el Mestre i actualitzar el seu missatge humanista, artístic i de pau, ara que l’amenaça de la guerra global i nuclear torna sorprenentment i de manera real.

Idea original, dramatúrgia i direcció:

Idea de Jordi Roigé, amb la direcció de Llorenç Rafecas

Actors:

Roc Esquius és J.F. Kennedy

Mingo Ràfols és Pau Casals

Mercè Pons és Jacqueline i altres

Durada: 80 minuts sense descans

12 €. Socis: 8€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.


OFERTA ESPECTACLE DOBLE AMB ‘CONCERT HOMENATGE A PAU CASALS

15€ / Socis de La Cate: 10€

NOMÉS HEU DE COMPRAR ENTRADES PER A UN ESPECTACLE I GUARDAR-LA PER LES DUES SESSIONS.