Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UN COS SENSE TALENT

Teatre

  • UN COS SENSE TALENT

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 21 de juny 2024, 17:00 h a 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
LA CÍA MONTE ISLA US CONVIDA  A L'ASSAIG OBERT DE  UN FRAGMENT DE LA SEVA OBRA "UN COS SENSE TALEN"GRATUÏT AMB INVITACIÓSinopsi: En... Llegir més

LA CÍA MONTE ISLA US CONVIDA  A L'ASSAIG OBERT DE  UN FRAGMENT DE LA SEVA OBRA "UN COS SENSE TALEN"

GRATUÏT AMB INVITACIÓ

Sinopsi:

 En el Protàgores de Plató es reculll el mite d’Epimeteu i Prometeus, dos germans de sort diferente:” el que pensa tard” i “el que pensa abans d’actuar”. Epimeteu, el més descurat de tosts dos, és l’encarregat de distribuir els atributs particulars a cadascun dels animals. Lliura closques a les tortugues, verí a les serps, ullals als lleons… I quan acaba la tasca s’adona que ha calculat malament, que s’ha oblidat d’una pobra criatura: l’esser humà, un cos sense defenses que rebrà el foc robat del déus. Un cos sense talent parteix de la imatge evocada en aquest mite: un cos precari que sosté en les seves mans una virtut aliena, l’eina amb la qual s’enfronta a l’hostilitat del món.


Fins ara, Monte Isla ha centat la seva atencio en els espais que enes contenen, en la noció de “l’alte” i en els llocs absents de presència humana.