Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Un dia qualsevol

Culturals, Teatre

  • Un dia qualsevol
  • Un dia qualsevol
  • Un dia qualsevol
Exhaurides

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera - Carrer Mallorca, 30

Inici: diumenge 26 de gener 2020, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 26 de gen.
19:00 h
Finalitzat
UN DIA QUALSEVOLLes Antonietes TeatreAutoria i direcció artística: Oriol Tarrasón. Direcció escènica: Martí Torras Mayneris Interpretació:... Llegir més

UN DIA QUALSEVOL
Les Antonietes Teatre

Autoria i direcció artística: Oriol Tarrasón. Direcció escènica: Martí Torras Mayneris Interpretació: Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer, Quimet Pla.
Amb la participació del Grup de Teatre de Carrer de Marianao
Coproducció del GREC 2019 Festival de Barcelona, Les Antonietes i Ohm
Productions.

Comèdia d’autoria pròpia que indaga sobre l'amistat, l'amor, la vellesa i la solitud.

Té setanta-set anys i es diu Marta. O, com a mínim, així l’han anomenat fins ara. Però ella sempre s’ha volgut dir Solange. Aprofitant que el seu marit s'acaba de morir i ella ha hagut de traslladar-se a la residència Bon Repòs, ha decidit canviar-se el nom. Solange és molt més elegant. A la residència, coneixerà l’Ernest i el Mateu. Són dos avis que, malauradament, s’han acostumat a avorrir-se i discutir passadís amunt i passadís avall. El contrast entre les ganes de viure de la Solange i l’apatia dels dos amics acabarà provocant un munt de situacions absurdes i divertides que complicaran, i de quina manera, la vida de la Rosa, la directora de la residència. Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.


Durada aproximada: 1 h 20 min

PREUS:
Normal: 14 € Reduïda: 10 € Menors de 16 anys: 5 €

Compra l'abonament: https://www.entrapolis.com/ca/pass/99/

Venda dia de la representació: el dia de la funció des d’1h abans de l'inici de l'espectacle a la taquilla de Can Massallera, sempre que quedin localitats disponibles.

L'entrada reduïda s'haurà d'acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.
Les persones amb mobilitat reduïda teniu espais reservats. Informeu-ne de la necessitat quan compreu l'entrada a taquilla.
Els menors de 2 anys no han de comprar entrada sempre que no ocupin cap seient ni es tracti d'espectacles adreçats a nadons.