Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied

Culturals

  • UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied
  • UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: divendres 30 d’abril 2021, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 30 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
UN MAPA DEL COSUn mapa del cos és un espectacle que combina la interpretació de lied, el recital de textos i poemes i l'expressió plàstica... Llegir més

UN MAPA DEL COS


Un mapa del cos és un espectacle que combina la interpretació de lied, el recital de textos i poemes i l'expressió plàstica a través de la pintura de la roba i el cos. Acompanyarem la nostra protagonista en el viatge interior que realitzarà, on descobrirà els nusos emocionals que no veu durant el dia a dia i es retrobarà amb ella mateixa fins a assolir la pau interior. Les vivències que experimentarà o que recordarà li deixaran marques al cos, que conformaran un mapa gràcies al qual trobarà el camí.


Marina T. Cabau - soprano
Miquel Villalba - piano
Mariona Rios - actriu


Preu anticipada: 8€ / Preu taquilla: 10€

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!