Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

UN MARIT IDEAL

Teatre

  • UN MARIT IDEAL

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Jardins del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: dissabte 18 de juny 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 18 de juny
20:00 h
Finalitzat
Un marit ideal Sir Robert Chiltern és un polític admirat i respectat per la seva rectitud moral. Tot i ser jove, ja ha fet una carrera... Llegir més

Un marit ideal

Sir Robert Chiltern és un polític admirat i respectat per la seva rectitud moral. Tot i ser jove, ja ha fet una carrera fulgurant i està a punt de ser nomenat ministre. La seva dona, Gertrude, l’estima precisament per aquesta rectitud.

És el marit ideal. O potser no... perquè entra en escena una dona que té una carta que demostra el passat obscur, amoral, de Robert. Només el millor amic de sir Chiltren, un dandy anglès que no segueix cap ideal, podrà salvar el matrimoni. En clau de comèdia que voreja la farsa, Wilde satiritza una vegada més, com ja havia fet en altres obres, l’Anglaterra victoriana i els seus valors morals. Potser per ser feliços ens hem d’oblidar d’allò ideal.

Catarsi Teatre estira la comèdia al màxim i us convida a prendre el té. Sigueu puntuals.

5€ anticipada / 6€ taquilla

Durada: 75 minuts

Idioma: CATALÀ

Autor: Òscar Wilde

Adaptació i direcció: Marina Martori

Intèrprets: : Carla Blasco, Cristina Granado, Carles Cullell, Marina Martori, Rebeca Raya, Roser Torruella i Jordi Portavella.

*** info Covid-19: el TA garantitza l'acompliment de totes les normatives vigents en cada moment.