Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Efímera: Un segundo bajo la arena (sessió 21h) amb Col·lectiu Desasosiego

Altres, Teatre

  • Efímera: Un segundo bajo la arena (sessió 21h) amb Col·lectiu Desasosiego
  • Efímera: Un segundo bajo la arena (sessió 21h) amb Col·lectiu Desasosiego
  • Efímera: Un segundo bajo la arena (sessió 21h) amb Col·lectiu Desasosiego

Ciutat: Santa Perpètua de Mogoda

Lloc: El Vapor (Sala Telers)

Inici: dissabte 15 d’abril 2023, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 d’abr.
21:00 h
Finalitzat
Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb... Llegir més

Efímera és la nova programació d'espectacles professionals que ompliran durant tot l’any el calendari de Santa Perpètua de Mogoda amb teatre, música, dansa, circ, espectacles familiars i tot allò imaginable que es pugui fer a la nova Sala Telers del Vapor, al Teatre del Centre, a CAM Bernades, a la Granja i la seva versió més fresca que omplirà el Parc Central a l'estiu.

Un segundo bajo la arena és un espectacle a l’aire lliure que mescla teatre i música en directe a partir de l’argument de Bodas de sangre de Federico García Lorca. Un espectacle plantejat com una experiència on el públic es converteix en un nou convidat que permet reprendre la celebració interrompuda i concloure el ritual. Es desdibuixen les línies que separen públic i intèrprets, de manera que totes seiem a les taules d’aquest banquet nupcial, xerrem, brindem, i compartim un vespre a la fresca.