Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Una dent sota el coixí

Familiar, Teatre

  • Una dent sota el coixí
  • Una dent sota el coixí
  • Una dent sota el coixí

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: diumenge 11 de desembre 2022, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 11 de des.
18:00 h
Finalitzat
Hora: 18 hPreu: 6 € Lloc: Teatre Plaza Idioma: català Durada de l’espectacle: 55 minuts Destinataris: a partir de 5 anys Autora:... Llegir més

Hora: 18 h

Preu: 6 €

Lloc: Teatre Plaza

Idioma: català

Durada de l’espectacle: 55 minuts

Destinataris: a partir de 5 anys

Autora: Cristina Clemente

Direcció: Arnau Nadal

Repartiment: Meritxell Yanes i Elena Martinell

Companyia/Producció: PocaCosa Teatre amb el suport de la Diputació de Girona i l’ICEC Generalitat de Catalunya

Què passa quan ens cauen les dents de llet? Estem espantats? Potser ens fa il·lusió? On van aquestes dents? Diuen que si les posem sota el coixí, “algú” se les emporta i les canvia per algun “regalet” agradable.

Descripció: La Lluïsa és la responsable del magatzem de joguines del Ratolí Martí, el Ratoncito Pérez, la Fada de les Dents i els Angelets. Quan un d’aquests éssers recull una dent d’un nen o una nena, la hi porta. Ella pot saber com és l’infant a partir de la dent i esbrinar quin regal el farà feliç.

Ara ja és gran i busca algú que la substitueixi en aquesta feina tan important. Després de posar a prova diferents candidats, troba la Violeta, però la seva relació no serà fàcil. Un dia, arriba una dent molt especial, que no és com les altres. Juntes hauran de descobrir quin és el regal que necessita aquesta dent tan singular.